روانشناسی رنگها: 5 رنگ را بادقت بشناسید!

روانشناسی رنگها چه اطلاعاتی به ما میدهد؟

روانشناسی رنگها چه اطلاعاتی به ما میدهد؟


روانشناسی رنگها چه اطلاعاتی به ما میدهد؟ آیا میتوان از روی رنگ مورد علاقه یک نفر درباره شخصیت وی اطلاعاتی کسب کنیم؟ و …

اگر شما نیز به دنبال یافتن جوابی برای این قبیل سوال ها هستید توصیه میکنیم تا انتها همراه ما باشید. بر اساس روانشناسی نوین، میتوان رنگ مورد علاقه هر فردی را به عنوان یکی از ملاک های سنجش و شناخت شخصیت او در نظر گرفت.

تاثیری که رنگ ها بر روحیه انسان میگذارند غیر قابل انکار است. در ادامه درباره روانشناسی 5 رنگ اصلی برای شما اطلاعاتی آورده ایم.

1. روانشناسی رنگها: زرد

در این قسمت تصویری از رنگ زرد قرار داده شد.

در روانشناسی رنگها،رنگ زرد  نسبت به دیگر رنگها افراد کمتری را به خود جذب میکند.

رنگ زرد  نسبت به دیگر رنگها افراد کمتری را به خود جذب میکند. از رنگ زرد به عنوان نماد شادی و روشنی یاد میشود. افراد علاقمند به رنگ زرد دارای خصوصیت بلند پرواز بودن و به دنبال پیشرفت هستند بنابراین همیشه در حال تلاش برای رسیدن به هدفشان هستند.

افراد علاقمند به رنگ زرد در بین مردم به دلیل شوخ طبعی و اجتماعی بودن، شخصیت محبوبی دارند. از خواص درمانی رنگ زرد میتوان به افزایش اعتماد به نفس و بهبود عملکرد سیستم عصبی اشاره کرد.

2. روانشناسی رنگها: آبی

در این قسمت تصویری از رنگ آبی قرار داده شد.

استفاده بسیار زیاد و طولانی مدت از رنگ آبی میتواند باعث ایجاد حس ناامیدی و سردی شود.

رنگ آبی یکی از پرطرفدارترین رنگها می باشد. رنگ آبی از گذشته تا کنون به عنوان یک رنگ آرامش دهنده و معنوی شناخته میشود. برای طراحی دکوراسیون داخلی اتاق خواب میتوانید از ای رنگ استفاده زیادی بکنید، چرا که رنگ آبی حس وجود امنیت را به انسان القا میکند.

رنگ آبی مورد علاقه افرادی است که بسیار نسبت به داشتن صداقت حساسسیت بالایی دارند. این افراد عموماً درونگرا می باشند و در عین حال بسیار مسئولیت پذیر و وظیفه شناس هستند.

استفاده بسیار زیاد و طولانی مدت از رنگ آبی میتواند باعث ایجاد حس ناامیدی و سردی شود.

3. روانشناسی رنگها: سبز

در این قسمت تصویری از رنگ سبز قرار داده شد.

افراد علاقمند به رنگ سبز برای خود ارزش زیادی قائلند و با اراده و پشتکار به نظر میرسند.

رنگ سبز که در دسته رنگهای سرد جای دارد یکی از رنگ های آرامش بخش می باشد. به دلیل همین خاصیت آرامش بخشی آن است که در فضاهای تنش زا مانند بیمارستان بسیار استفاده میشود.

رنگ سبز یکی از رنگ های جدانشدنی از طراحی دکوراسیون است و شما علاقمند به هر نوع دکوراسیونی که باشید در نهایت با استفاده از چند گلدان سبز رنگ دکوراسیون خود را تکمیل میکنید.

علاوه بر آرامش بخش بودن، رنگ سبز دارای خواص درمانی دیگری نیز مانند حفظ تعادل، بهبود هضم، حفظ آرامش درونی و توانایی غلبه بر سکته می باشد.

افراد علاقمند به رنگ سبز برای خود ارزش زیادی قائلند و با اراده و پشتکار به نظر میرسند. این افراد با وجود داشتن یک شخصیت بسیار مثبت، کنجکاو نیز هستند. استفاده مداوم و زیاد از رنگ سبز ممکن است باعث ایجاد کسالت شود.

4. روانشناسی رنگها: قرمز

در این قسمت تصویری از رنگ قرمز قرار داده شد.

بر اساس روانشناسی رنگها از خواص درمانی رنگ قرمز میتوان به جلوگیری از کسالت اشاره کرد.

رنگ قرمز که اصلی ترین رنگها در دسته رنگهای گرم محسوب میشود، نماد عشق و نشاط و هیجان است. رنگ قرمز میتواند باعث افزایش ضربان قلب شود. افرادی که به رنگ قرمز علاقه دارند، معمولاً افرادی بسیار فعال و پر جنب و جوش هستند.

از دیگر ویژگی های شخصیت افراد علاقمند به رنگ قرمز میتوان به پرخاشگری یا زود جوش و عصبی بودن آنها اشاره کرد. این افراد بسیار خوش قلب هستند اما برای عصبی نشدن کنترلی بر خود ندارند.

بر اساس روانشناسی رنگها از خواص درمانی رنگ قرمز میتوان به جلوگیری از کسالت، افزایش میل و قوای جنسی، کاهش فشار خون و تحریک سیستم عصبی اشاره کرد.

5. روانشناسی رنگها: بنفش

در این قسمت تصویری از رنگ بنفش قرار داده شد.

در روانشناسی رنگها، رنگ بنفش به عنوان نماد اصالت، دانایی و احترام شناخته میشود.

رنگ بنفش در گذشته به عنوان یک رنگ سلطنتی شناخته میشد و تنها افراد خانواده سلطنتی اجازه استفاده از لباس های بنفش رنگ را داشتند. بنابراین از گذشته تا کنون رنگ بنفش به عنوان نماد اصالت، دانایی و احترام شناخته میشود.

طبق روانشناسی رنگها، رنگ بنفش مورد علاقه افراد جسور است و باعث افزایش و ایجاد حس خلاقیت میشود. رنگ بنفش در بهتر شدن عملکرد سیستم عصبی تاثیر گذار است.

اگر علاقمند به استفاده از رنگ بنفش هستید توصیه میشود مقاله ست کردن رنگ بنفش با نکته های طلایی را نیز مطالعه کنید.

کلام آخر

دنیای رنگها بسیار متوع و وسیع است. هر رنگ زیبایی و ویژگی منحصر به فردی دارد که او را از سایر رنگها جدا میکند. در این مقاله نکاتی در رابطه با روانشناسی تعدادی از رنگهای اصلی برای شما بیان کردیم. امیدواریم این مطلب برایتان سودمند باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *